Een carrière bij HANSA-FLEX

HANSA-FLEX is met meer dan 431 vestigingen wereldwijd, waarvan meer dan 200 in Duitsland, marktleider op het gebied van hydraulische verbindingstechniek, omdat onze kwaliteitsbelofte op alle niveaus van ons bedrijfssysteem nauw met onze kwaliteitseisen is verbonden. Onze producten, diensten en structuren zijn uitermate klantgericht. Met ons filialennetwerk vestigen wij ons regionaal om klantnabijheid te scheppen.

 

Momenteel hebben wij wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers in dienst. Wij hebben in alle ondernemingstakken uitstekende experts in dienst en bieden een internationale werkomgeving, waarin u uw vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

 

Intensief ingewerkt worden en continue doorscholingsmogelijkheden in ons eigen trainingscentrum zijn voor ons vanzelfsprekend, omdat de knowhow van onze medewerkers de basis vormt voor succes en kwaliteit.

 

Wij bieden u een afwisselende en uitdagende baan in een internationale onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten en een groot groeipotentieel.

 

U hebt de mogelijkheid om uw kennis in te brengen en het succes van de onderneming met uw persoonlijke mede vorm te geven.

 

Stap aan boord – en zorg samen met ons dat alles gesmeerd blijft lopen!