De ondernemingsgroep HANSA-FLEX en zijn bedrijfsactiviteiten:

HANSA-FLEX hydraulische slangen

De grootste Europese aanbieder van direct in te bouwen hydraulische slangen en verbindingsarmaturen. Partner van 250.000 klanten uit de hele wereld en uit alle branches. Toonaangevend in kwaliteit en service. Gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001:2015. Het globale netwerk garandeert het hele jaar door de directe levering van alle slangmaten.

 

HANSA-FLEX metaalslangen

Inbouwklare metaalslangen en teflonslangen evenals compensatoren en verwarmbare metaalslangen. De modernste machines, geautomatiseerd magazijnbeheer en een volgens DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem garanderen betrouwbaarheid en snelheid.

 

HANSA-FLEX buizenplooicentrum

Computergestuurde productie en vormgetrouwe reproductie van gebogen precisiebuizen. Prototypen, unieke stukken, series en hele modules voor uw speciale toepassing. Kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001:2015.

 

HANSA-FLEX Mobile Hydraulic Service

Snelle reparatie ter plaatse. Geen gecompliceerde onderdelenaankoop. Korte uitvaltijden. Mobiele werkplaatsen voor snelle hulp ter plaatse, dag en nacht. Kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001:2015.

 

HANSA-FLEX hydraulische componenten

Uniek magazijn met hydraulische componenten in vertrouwde HANSA-FLEX kwaliteit. Vormt de ideale aanvulling op ons basisassortiment met hydraulische verbindingselementen.

 

HANSA-FLEX dichtingstechniek
Innovatief centrum voor de computerondersteunde productie van precisiedichtingen en speciale draaidelen van kunststof en aluminium in bijna elke denkbare grootte. Ook productie en levering van stukaantallen.

 

HANSA-FLEX K+S
In 2005 kwam K+S Hydraulik GmbH gevestigd in Neulußheim (district Rhein-Neckar) in handen van HANSA-FLEX. HANSA-FLEX nam in één keer 100 procent van de aandelen van de in 1989 opgerichte onderneming over, dat zich gespecialiseerd heeft in hydraulische kleppen, pompen, cilinders evenals de bouw en het onderhoud van complete hydraulische installaties.

 

Willmann Steuerungstechnik GmbH

Willmann in Vechta is sinds 1987 actief op het gebied van ontwikkeling, productie en montage van hydraulische installaties tot 300 kW. Daarnaast biedt Willmann componenten aan en voert het ombouw-, reparatiewerkzaamheden en ook trainingen in dit segment uit. Een strategisch belangrijke bedrijfsactiviteit bij Willmann is de staal-waterbouw, waarbij speciale hydraulische installaties in diverse formaten worden ingezet. Alle hydraulische installaties en cilinders worden zelf door gekwalificeerde ingenieurs en technici met behulp van de modernste CAD-installaties ontworpen en geconstrueerd, voordat ze gemonteerd en ter plaatse in gebruik worden genomen.

 

SKODOCK GmbH – flexibele buiselementen

Productie van slangleidingen van gegolfde slangen en balgen in rvs, compensatoren en armaturen in verschillende drukniveaus.

 

Hy-Lok Vertriebs GmbH

De rvs klemring-schroefverbinding van Hy-lok is de ideale oplossing voor de hoogste eisen aan veiligheid, betrouwbaarheid en lekpreventie in industrie, meettechniek en onderzoek.

naar begin pagina