HANSA-FLEX hydrauliek-directservice

Vakkundigheid ter plekke. Mobiel en snel.

Mobile Hydraulic Service minimaliseert uitvaltijden

 

Ongeplande stilstand moet zo snel mogelijk worden verholpen; elk verloren bedrijfsuur kost geld. HANSA-FLEX biedt met FLEXXPRESS een directe service, die bij behoefte onmiddellijk ter plaatse is: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag – waar u ons maar nodig hebt. Gewoon even bellen, en ons elektronische voertuigmanagementsysteem stuurt de voertuigen direct naar de gewenste locatie. De moderne servicevoertuigen zijn uitgerust met motoren volgens Euro IV-norm. Dit betekent: deze voertuigen worden ook gebruikt, als andere bij te hoge fijnstofbelasting stilstaan.

 

Onze service – altijd bij u in de buurt

 

Ons service-wagenpark blijft in Duitsland en Europa groeien. Zo hebben onze klanten vandaag al de zekerheid, dat ze op elk gewenst moment op de vertrouwde productkwaliteit en service kunnen rekenen.

 

Mocht een reserveonderdeel ooit niet aan boord van het servicevoertuig zijn, dan heeft FLEXXPRESS nog een belangrijk voordeel in petto: het benodigde onderdeel kan snel vanuit de dichtstbijzijnde HANSA-FLEX-vestiging worden bezorgd. 

 

Mobiele werkplaatsen voor alle toepassingen

 

Onze FLEXXPRESS-voertuigen blinken niet alleen uit als vakkundige hulp bij noodgevallen, maar ook als mobiele werkplaatsen. Bij kleinere projecten, op grote bouwplaatsen of voor ondersteuning op korte termijn, in piektijden of bij dringende orderafhandelingen: betrek de hydrauliek-directservice als flexibele en efficiënte dienstverlener!

 

Ervaren servicemonteurs met complete uitrusting

 

De FLEXXPRESS-servicemonteurs zijn speciaal voor hun complexe taken opgeleid. Normaal gesproken is er geen personeel van de klant nodig. Zo kan onmiddellijk met het onderhoud worden begonnen. De werkplaats is onafhankelijk van externe elektriciteitsbronnen en is voorzien van de gehele uitrusting die nodig is voor het demonteren, maken en monteren van hydraulische slangleidingen. Het voertuig bevat een snij‐ en een schilapparaat, een slangpers en een breed assortiment aan onderdelen. Defecte slangleidingen die gemarkeerd zijn met onze X‐CODE kunnen extra snel worden vervangen. Met behulp van de 6‐cijferige alfanumerieke code wordt het onderdeel bij HANSA‐FLEX exact geïdentificeerd. Op die manier heeft de FLEXXPRESS-servicemonteur het identieke element bij aankomst al paraat.

 

 

U hoeft alleen even te bellen. Mobile Hydraulic Service – voor u op locatie

 

  • 24 uur per dag – 365 dagen per jaar
  • Gratis telefoonnummer
  • Mobiele werkplaats voor het demonteren, maken en monteren van hydraulische slangleidingen
  • Complete uitrusting en compleet assortiment aan onderdelen in de voertuigen
  • Ervaren servicemonteurs
  • Nauwe samenwerking met HANSA‐FLEX-filialen – ontbrekende onderdelen snel beschikbaar
  • Snelle reactietijden
  • Euro‐norm IV – ook de weg op bij rijverbod door hoge concentraties fijnstof